Már csak pár órát kell várnunk.

A Fortnite Chapter 3 megérkezésekor sokaknak felcsillant a szeme, hiszen a pálya egyik szegletében az egykori Tilted Tower nyomait azonosították be a leakerek. A későbbi frissítések során egyértelműsítette az Epic Games, hogy valóban vissza fog térni előbb-utóbb az ikonikus város, hiszen küldetésünk is lesz a helyszínnel kapcsolatban.

Minden jel arra mutat, hogy kedden elérkezik ez az időpont, valóban visszatér a város!

 

Az Epic Games már hétfő délután elkezdte húzni a játékosok agyát a „Már csak egyet kell aludnunk” mondat után beszúrt városképet ábrázoló emoji-val. Pillanatok alatt 50 ezer kedvelés érkezett a tweetre, így kijelenthetjük, hogy rengetegen visszavárják már a játék talán legismertebb POI-ját.

 

Ha pontosak akarunk lenni, akkor 32 hónapja nem láthattuk már a várost klasszikus formájában a játékban, így a 990. napon térhet majd vissza a szigetre. FortniteBR Twitter fiók azt is tudni véli, hogy a No Sweat Insurance épületét rejti a jégtömb, így a város Chapter 1 Season 8-as változatát vehetik majd birtokba a játékosok a holnap délelőtt megérkező v19.10-es verzióban. Tartalmas frissítésre számíthatunk, hiszen már lassan egy hónapja nem bővült új fájlokkal a játék.

https://leet.hu/akcioeso/

×