A pontos koordinátákat is ismerjük.

A Valorant hetedik pályája szeptember elején érkezett meg a játékba. A fejlesztők azóta is a következőn törik a fejüket, hogy időben el tudjon készülni. A felhasználók meglehetősen vegyes fogadtatásban részesítették Fracture-t az elmúlt hónapok során. Egy részüknek tetszik a nem annyira megszokott pályaelrendezés, míg a többség sajnos a mai napig előszeretettel lép ki az ügynökválasztó képernyőből, ha épp ezt a pályát dobná a gép.

Egyre közelebb a nyolcadik pálya érkezése!

A Riot Games munkatársai már október óta szórják a játékosok felé az információmorzsákat az érkező helyszínnel kapcsolatban. A legutóbbi, pár napos videójukból úgy tűnik pontos koordinátát is kaptunk hozzá, szinte 100%, hogy Portugáliában, Lisszabon városában kap helyett a pálya.

 

Régebbi információk alapján azt is feltételezhetjük, hogy a nyolcadik pálya egy városnyi méretű “kupolában” kap majd helyet. A kupola a lakókat a dagálytól védi meg, így a víz is nagy szerepet kaphat majd a design során. Ez is tökéletesen egybevág a város elhelyezkedésével, hiszen a Tajo folyó éppen Lisszabonnál ömlik tölcsértorkolattal az Atlanti-óceánba. Ha a Valorant fejlesztői követik az eddig megszokott ütemtervet, akkor az Episode 4 Act 2-ben kaphatjuk majd meg az új helyszínt.

A Valorant fejlesztői rákapcsoltak – Terítéken az “új” Yoru és az átdolgozott pick rendszer

https://leet.hu/samsung/

×