Gamebreaking hibára bukkantak a felhasználók.

Az Epic Games a hétre tervezi a Fortnite v19.10-es frissítésének kiadását, így nem meglepő, hogy az elmúlt hetekben egyre több kijavítatlan bug bukkan fel a szervereken. Hétvégén egy különösen veszélyes glitch került napvilágra, mely gyakorlatilag a szerveren tartózkodó összes játékosra kihatással lehet, magunkat is beleértve.

Az arany outfitekkel van összefüggésben a hibajelenség!

 

Szombaton kezdtek felbukkanni az első videók a jelenséggel kapcsolatban, de azt megelőzően már több játékos is jelezte, hogy eszméletlen FPS dropokat tapasztal a legutóbbi meccsei során. A hibát a Chapter 2 Season 2-es, arany színű, reaktív skineknek és Spider-Man pókhálójának kombinációja okozza. Ha ilyen skinben veszi elő a játékos a pókemberes tárgyat nagyon sokszor egymás után, akkor gyakorlatilag 0-ra redukálja a játék által renderelt képkockák számát.

A jelenséget egyaránt tapasztalja a hibát előidéző felhasználó is, így jogtalan előnyről nem beszélhetünk, ám a többiek játékát is tönkre teszik ezzel. Az Epic Games már lépett is, kompetitív playlistekből kitiltotta a skineket, ám public meccseken még beleszaladhatunk a jelenségbe. Nem érdemes használnunk, hiszen a saját gépünket is kifagyaszthatjuk pillanatok alatt, de az Epic Games sem szokta tűrni az ilyen jellegű megmozdulásokat, könnyen kitiltás lehet a vége. Ha ilyen játékossal találkoztok, ne feledjétek megnyomni a report gombot.

Az Epic Games rendesen megpakolja a következő Fortnite frissítést

https://leet.hu/samsung/

×