Egyre nagyobb a baj az Activision-Blizzard háza táján.

Azt hiszem senki nem lepődik meg azon, ha kijelentjük, hogy a Warzone elmúlt 3-4 hete a játék egyik legrosszabb időszaka volt. A fejlesztők december közepén, a Season 1 kiadása után nem sokkal elmentek a jól megérdemelt szabadságukra, kis túlzással teljesen magára hagyva a Warzone és Vanguard játékokat. Január első hetétől ismét érkeznek frissítések, de még mindig rengeteg dolga lesz a Raven és Sledgehammer munkatársainak.

Az egyik fejlesztő meg is szólalt, az Activisiont hibáztatja a játékok jelenlegi állapotáért!

 

Az Activision pár napja levelet intézett a Warzone és Vanguard játékosokhoz és ismertette azt is, hogy milyen javítások érkeznek a nem túl távoli jövőben. Kate Anderson, az Activision QA csapatának tagja szomorú sorokkal kommentálta a Call of Duty fiók üzenetét. Felemlegette a decemberben kirúgott / azóta is sztrájkoló tesztelőket, majd az Activision kommunikációját kezdte el kritizálni.

Elmondása alapján az Activision felelős a jelenlegi állapotokért, nem kommunikálnak megfelelően a tesztelőkkel és képtelenek felelősen vezetni a céget. Ez alapján kijelenthetjük, hogy valóban valami nincs rendben az óriáscég berkein belül, melyek kihatnak a játékokra is. Remélhetőleg hamar orvosolják ezeket a hiányosságokat, problémákat, hogy javulhasson a Warzone és Vanguard állapota.

“Borzalmas élmény” – Dr. Disrespect a Warzone Solo átdolgozását követeli

https://leet.hu/samsung/

×