FUT-Akták sorozatunk mai részeiben 5-5 olyan ténnyel fogunk foglalkozni, amik elsőre hihetetlennek tűnnek, de igazak.

Az évek során olyan rekordok, eredmények születtek a futballban, vagy a FIFA-val kapcsolatosan, amikről nem is gondoltunk volna, de megtörténtek. Mai FUT-Akták részeinkben elhoztunk nektek 5-5 ilyen érdekes tényt.

Sergio Ramos és az ő nem éppen pozitív rekordja

Forrás: www.infostart.hu

Sergio Ramos, a PSG spanyol védője elég extrém rekordot állított fel eddigi pályafutása alatt, ugyanis ő szerezte a labdarúgás történetének legtöbb sárga lapját, egész pontosan 259-szer emelték neki a játékvezetők, viszont ehhez képest „csak” 27 alkalommal kapott piros lapot.

Lewandowski, mint védő?

Forrás: www.goal.com

Robert Lewandowski első válogatott meccsét 20 évesen játszotta, eddig semmi gond, viszont a közvetítők egy csúnya hibát vétettek, ugyanis Lewa-t jobb hátvédként tüntették fel.

Aaron Ramsey átka

Forrás: www.vbetnews.com

Aaron Ramsey-vel kapcsolatban elég furcsa tény látott napvilágot: eddigi pályafutása alatt bármikor gólt lőtt, mindig valamilyen híres személy életét vesztette. A védőknek fel van így adva a lecke…

Haaland szárnyal

Forrás: www.infostart.hu

A norvég csodával kapcsolatban egy nagyon fontos dolgot meg kell jegyezni: 21 évesen több gólt szerzett, mint Ronaldo és Messi ebben a korukban EGYÜTT: Ronaldo 51 gólt, míg Messi 36 gólt, ehhez képest Haaland 154-szer talált be…

Patrice Evra szomorú rekordja

Forrás: www.rfi.fr

Patrice Evra nyerte szerintünk a legszomorúbb rekord díjat, ugyanis ő az egyetlen olyan játékos, aki 4 Bajnokok Ligája döntőt is elveszített csapatával: a Manchester United színeiben 3 alkalommal (2004-2009-2011), a Juventus-szal pedig 2015-ben.

Gondoltátok volna?

 

Kiemelt kép: www.9to5fortnite.com

 

Ezt olvastad már?

Vajon hogy állhat a TOTY szavazás? – Íme néhány részeredmény

 

×