FUT-Akták sorozatunk mai részeiben olyan tényekkel foglalkozunk, amelyek olykor meghökkentőek, de minden esetben igazak.

A mai napon már foglalkoztunk 5 olyan ténnyel, amik meghökkentőek, érdekesek, de mindenképpen igazak. Most ismét elhoztunk 5 ilyen érdekességet a FIFA világából. Lássuk!

Amikor a szív mást mond…

Forrás: www.skysports.com

Sok esetben előfordul, hogy egy veszélyes szívprobléma miatt a futballistáknak fel kell adniuk az addig felépített karrierjüket, az egészségük érdekében. Legutóbbi ilyen szituáció volt Agüero esete, aki könnyek között fejezte be aktív pályafutását. Viszont 2 jelenleg ICON lapként szereplő játékos is hasonló probléma miatt hagyta abba: Casillas és Kluivert. Vajon a következő FIFA-ban Agüero is ICON-ként tér vissza?

ICON-talan nemzetek

Forrás: www.bunteto.com

A több, mint 100 ICON játékos közül a FIFA-ban – érdekes módon – hiányzik 4 nemzet: Belgium, Törökország, Uruguay és Ausztria. Mindegyikük nagy játékosokat adott a futballnak, mégis, mintha elfeledkezett volna róluk az EA. Pedig milyen jól nézne ki a játékban egy Diego Forlán, vagy egy Rüstü Recber

Miura sorsa

Forrás: www.dailysabah.com

A legidősebb FUT lap tulajdonosa, Kazuyoshi Miura – állítása szerint – ’23-ban már nem lesz a játékban, sőt, többet már nem is fogjuk őt látni egyetlen FIFA-ban sem…

Koeman vs. Guardiola

Forrás: www.beinsports.com

Szomorú tény, hogy Koeman kispadon töltött ideje alatt 67 meccsből 16 végződött vereséggel a Barcelona számára. Ezzel szemben Guardiola idejében 247 meccsből csupán 21 végződött rosszul a katalánok számára.

João Félix, a rosszfiú

Forrás: www.goal.com

Érdekes tény, hogy az Atlético Madrid portugál támadójának több sárga lapja van (30), mint gólpassza (28), az eddigi karrierje során.

Ti mit szóltok mindehhez?

 

Kiemelt kép: www.youtube.com

 

Ezt olvastad már?

FUT-Akták – Gondoltad volna? Hihetetlen tények, amik igazak!

 

 

 

×