Dr. Disrespect most kétségbeesetten várja, hogy a Warzone Solo játékokon komoly változtatásokat eszközöljenek.

Amikor a Warzone új Caldera térképét felfedték, rengeteg játékos izgatottan várta, hogy egy új területen szerezze meg a wineket, és megszabaduljon Verdansktól. Azonban nem volt teljesen zökkenőmentes a dolog.

Dr. Disrespect – aki már jó ideje kritikusan viszonyul a Warzone-hoz – nem rajong Calderáért, és máris egy új mapot szeretne a helyére.

Ráadásul a YouTube streamer sürgeti a fejlesztőket, hogy dolgozzanak át néhány módot, köztük a Solot – ezzel visszahozva néhány olyan ötletet, ami már egy ideje megvan neki.

Január 12-i streamje során Doc belevetette magát néhány Solo akcióba, miközben arra várt, hogy néhány megszokott csapattársa online legyen. Nem kellett azonban sokáig várnia, hogy problémái legyenek a móddal és az ellenfeleivel.

„Istenem, a kib*szott Solo élmény borzalmas. Borzalmas” – mondta a Doki, miközben visszament a főmenübe, és felajánlott néhány megoldást – némelyik komolyabb, mint a másik.

„Itt a megoldás, valósítsd meg ezt jövő hétre, és máris jobb lesz a játék. Csökkentsd le a körök közötti időt úgy 80%-kal. Másodszor, engedd meg, hogy megvehessük a loadoutot 5000 dollárért, rögtön. Harmadszor, töröljétek a mapot, és építsetek egy újat. Negyedik, passzoljátok el a franchise-t.”

A szólóélmény felgyorsítása már jó ideje szerepelt a Doc által kívánt változtatások listáján, de a fejlesztők nem nagyon törődtek a bajszos streamer kirohanásaival. Nemrég viszont megerősítették, hogy vizsgálják a Calderán a játékok tempóját, mivel ez bosszantó a játékosok számára – így a Doki kívánságai talán végre teljesülhetnek.

A pénzzel is csak a baj van!

A fejlesztők hozzányúlnak a Warzone pénzrendszeréhez

https://leet.hu/akcioeso/

×