Fájdalmas döntést kellett meghozniuk a szervezőknek.

A Rainbow Six Siege rajongói már tűkön ülve várják Six Invitational következő állomását, mely február nyolcadikától veszi majd kezdetét. A Ubisoft ezeket az eseményeket mindig Kanandában, Montreal városában rendezi meg, egyedül a 2021-es év képezett kivételt ez alól, hiszen akkor Párizsban voltak kénytelenek megtartani az összecsapásokat a járványhelyzet miatt. Úgy tűnt, hogy idén ismét visszatérhet Kanadába a legrangosabb R6S verseny, de szomorú hírt kaptunk a hétvégén:

új helyszínt kell keresni a Six Invitational 2022-nek is!

 

A szervezők egy Twitter bejegyzés keretein belül tájékoztatták a közösséget, hogy a jelenlegi szabályozások miatt sajnos nem lehetséges a kanadai lebonyolítás. Szerencsére már meg is találták az új helyszínt, a legutóbbi CS:GO majorhöz hasonlóan a SI 2022 is Svédország fővárosában, Stockholmban kerül megrendezésre. Sajnos nézők ezúttal sem mehetnek majd be az aréna területére, így a közvetítések alatt maximum a résztvevők szurkolását hallhatjuk a nézőtérről.

Várhatóan az esemény alatt jelentik majd a Rainbow Six Siege hetedik évének újdonságait, leginkább a Y7S1 szezont érintve.

https://leet.hu/samsung/

×