Napokon belül véget ér a szavazás az idei Team of the Year kapcsán, vagyis hamarosan kiderül, hogy kik lesznek az év legjobbjai.

Az elmúlt és a jelenlegi időszakban körülbelül csak 1 dolog motoszkál a játékosok fejében: vajon kik kerülnek bele az idei TOTY csapatba? Bizonyára már mindenki leadta a szavazatát, aki pedig még nem tette, akkor azt ide kattintva megteheti.

Forrás: www.popularfootballnews.com

Biztosan már mindenki kíváncsi arra, hogy vajon hogyan is állhat jelenleg a szavazás? Kik lehetnek a legesélyesebbek? Nyilván mindenki a saját favoritjaiban hisz, bárcsak ilyen könnyű lenne, hogy mindenki a neki megfelelő játékos TOTY lapjára kapna esélyt. Sajnos ez nincs így.

A Twitter-en található FIFA 22 News oldalon megosztottak különböző százalékos adatokat, hogy hogyan is állhat a jelölt játékosok szénája. Ezek nyilván nem hivatalos, az EA-től származó adatok, hanem egy ún. közvéleménykutatás, hogy ki hogyan látja a végkimenetelt, ill. hogy ki hogyan szavazott. Íme az adatok:

Támadók:

 Középpályások:

Védők:

 Kapusok:

Nos, mint említettük, ezek nem hivatalos számok, csak a nagyközönség véleménye és a nagyjából leadott szavazatok képezik a százalékok alapját, de ha ez lenne a végső eredmény, így nézne ki az idei Team of the Year csapata:

Ti mit szólnátok egy ilyen TOTY összeállításhoz?

 

Kiemelt kép: www.m.hbvl.be

 

Ezt olvastad már?

FUT-Akták – Gianluigi Buffon, az olasz rekorder

 

 

×