Újabb tárggyal bővül az Icon széria.

A Fortnite fejlesztői nagyon jó döntést hoztak, amikor megalkották az „Icon” kategóriát a kozmetikai tárgyak osztályozásánál. Gyakorlatilag ide kerülnek a nagyobb tartalomgyártókhoz, streamerekhez köthető outfitek, táncok vagy épp kiegészítők. Szintén az Icon szekcióba érkeznek a manapság népszerű TikTok és egyéb internetes ihletésű emote-ok is, melyeket a tavalyi statisztikák alapján imád a közösség.

Ismét egy igazi klasszikus érkezhet a játékba!

encrypted "Tunak Tunak Tun" icon series emote (via @ralisdumb & @GalaxifyX) from FortniteLeaks

A Fortnite v19.01-es fájljai között már csak egy titkosított csomag bujkál. Úgy tűnik a leakereknek sikerült valamilyen módon kijátszani a védelmet, hiszen a fenti videóban megpillanthatjuk, hogy az 1998-as kiadású, de a közelmúltban mémmé vált indiai muzsikát és a hozzá tartozó táncot fogja majd tartalmazni.

Az emote megjelenésével teljesen elfogyott mind a titkosított, mind a védelemmel el nem látott kozmetikai tárgyak listája, így a Fortnite következő frissítésééig már olyan nagy meglepetésekre nem kell számítanunk. A pletykák alapján jövő héten érkezhet a v19.10, mely igazán nagy update-nek ígérkezik majd.

https://leet.hu/samsung/

×