Ezt a hibát gyorsan javítania kell a Ravennek.

A Free-to-Play játékok manapság a kozmetikai tárgyakból beeső bevételekre építenek, így a designért felelős munkatársak minden nagyobb frissítéskor megpakolják a játékfájlokat skinekkel, kiegészítőkkel. Ez alól a Valorant, a Fortnite vagy épp az Apex mellett a Warzone sem kivétel, szinte minden hétre jut 1-2 új Bundle. Néha előfordul, hogy egy-egy skin valamilyen hibának köszönhetően előnnyel ruházza fel a játékosokat. Ezt szokás „Pay-to-Win”-nek nevezni.

Ez már a múlté, eljött a Pay-to-Lose skinek korszaka!

Crosshair off center and bullets don’t even line up. from CODWarzone

 

A játékba nem is olyan régen bekerült a Curse of the Ancients csomag, melyben a szokásos Operator és Blueprint skinek mellett találhatunk Killcam témát vagy épp Charmot is. A fenti videóban azt láthatjuk, hogy mi történik a játékosok egy részénél, ha beállítják maguknak a Shadow Outcast Shigenori skint. 

A célkereszt nem igazán úgy néz ki ahogy kellene és így természetesen a golyók sem oda mennek ahová a felhasználó szeretné. A videó feltöltője elmondta, hogy lényegtelen, hogy melyik fegyver vagy optika van beállítva, az eredmény ugyan az lesz. A csomag a szokásos 2400 CP-ért vásárolható meg a játék in-game boltjában, reméljük a fejlesztők hamarosan javítják a hibajelenséget.

https://leet.hu/samsung/

×