Nincs túl jó állapotban jelenleg a játék.

Az elmúlt napokban a Gulaggal kapcsolatos hibajelenségek újult erővel tértek vissza a Warzone-ba. Néha a fegyverekkel nem stimmel valami, de az is előfordult, hogy a vesztes fél is visszakerült Caldera szigetére. Az e heti frissítés előtt pedig akár három játékos is lehetett a visszatérésünket eldöntő mini arénában. A hétvégére újabb érdekességgel bővült a bugok száma, ezúttal

a győztes játékos sem térhet vissza a szigetre!

A new fairness mechanic has been added from CODWarzone

Sajnos ez egy fokkal kellemetlenebb glitch mint az előzőek. Azt még csak megbocsájtotta az ember, ha a megölt játékos is visszatért vele együtt a szigetre, de ha a győztes játékos is meghal egy-egy Gulag meccs után, azt már nehezebben nyeli le a közösség.

A kommentelők egyből elkezdték analizálni a videót, hátha sikerül rájönniük arra, hogy mi idézhette elő a fenti hibajelenséget. Bejegyzésünk megírásáig sajnos ez nem történt meg, illetve a fejlesztők sem reagáltak még a bugra sem Trello sem Twitter oldalukon. Reméljük nem túl gyakori a hiba, de szomorú látni, hogy lassan nincs olyan mechanika a játékban, ahol ne kerülne valamilyen homokszem a gépezetbe.

https://leet.hu/samsung/

×