FUT-Akták rovatunk mai részében nem más a főszereplő, mint a világklasszis olasz hálóőr, Buffon, valamint az a rekord, amit nemrég állított fel, a FIFA 22-ben.

Gianluigi Buffon, az olaszok valaha élt legjobb kapusa egy nagyon különleges rekordot állított fel a FIFA 22-ben: ő lett az eddigi legidősebb játékos, aki Team of the Week lapot kapott, erre egészen pontosan 43 évesen került sor. Ez a különleges eredmény a TOTW 7 során született, amikor is egy 83-as In Form lappal jutalmazták elmúlt heti teljesítményét.

Az Azzurri-k korábbi portása az Ultimate Team módban először 2010-ben volt látható, egy 90-es lappal robbant be a játékba. Az évek során többször is bekerült az adott hét legjobbjai közé, egészen pontosan 8 alkalommal kapott speciális lapot teljesítményéért. Nem kizárt, hogy amennyiben végleg befejezi aktív pályafutását, nagy valószínűséggel hamar vissza fog térni Icon, vagy Hero lapként. Mi eljátszottunk a gondolattal, hogy hogyan is nézne ki Buffon lapja, amennyiben az utóbbi verzió érvényesül, vagyis Hero kártyaként láthatnánk viszont a játékban. Ami a számokat illeti, a FIFA 18-as FUTMAS kártyája értékeit vettük alapul. Íme:

Ti mit gondoltok? Kaphat valaha Buffon Icon, vagy Hero lapot a játékban?

 

Kiemelt kép: www.bild.de

 

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott! – Megvannak a TOTY lapok érkezésének dátumai!

 

 

 

×