A fejlesztők azt ígérik, hogy más játékhoz képest ugyanannyi pénzért a Dying Light 2 évekig tartó szórakozást fog nyújtani.

A Dying Light több min négy éves fejlesztése közel sem volt egy sétagalopp, igaz, még így is jelentősen jobban járt mint a tetszhalott Dead Island 2. Ez idő alatt pedig nemcsak fejlesztők jöttek és mentek a Techland stúdiójában, hanem tevőlegesen is keményen dolgoztak azon, hogy a Dying Light 2 tényleg az egyik legjobb és legtartalmasabb zombis játék legyen, ami valaha készült.

Hogy ez miként sikerül a lengyel barátainknak, azt majd február 4-én fogjuk megtudni, addig viszont be kell érnünk az olyan hangzatos kijelentésekkel, minthogy a játék totális kimaxolásához körülbelül 500 játékórára lesz szükségünk. Azt gyorsan persze hozzátették, hogy csak a sztorin 20 óra alatt végig lehet majd rohanni, ha pedig a mellékküldetéseket is fel akarjuk hajtani, akkor 80 órával lesz érdemes kalkulálni.

Tegnap este pedig azt is megtudhattuk, hogy a Dying Light 2-vel még az 500 óra beáldozásán túl is fogunk tudni játszani, a fejlesztők ugyanis még évekig terveznek új tartalmakat rakni bele. Ez egészen pontosan azt jelenti – már ha hihetünk a csapatnak,

hogy minimum 5 évig érkeznek sztori kiegészítők, teljesen új területek, cuccok és játékbeli események a DL2-be.

Mindez természetesen nagyon jól is hangzik, hiszen ezt azt jelenti, hogy ugyanannyi pénzért, amennyiért más játékokat kínálnak, a Dying Light 2 jóval tovább tartó szórakozást fog nyújtani. De csak abban az esetben, ha a játék tényleg jó állapotban jelenik meg, és nem arra megy el az 5 évből kettő, hogy kijavítsák a megjelenéskori hibákat.

Nagyon szomorúan példázza ez a jelenkori játékfejlesztési korszellemet, hogy ezzel tényleg számolnunk kell egy játék megjelenése előtt, de ha az egyszeri játékos nem akar belefutni többé Anthem vagy Cyberpunk méretű pofonokba (csak, hogy a nagyokat említsem), akkor érdemes a megjelenéseket minimum egy karnyújtásnyira magunktól várni.

És sajnos azt sem lehet mondani, hogy a Techland eddig még sosem okozott csalódást, szóval csak óvatosan a hype-al, mindenesetre nagyon szorítunk a Dying Light 2 sikeréért, hiszen mostanság úgy kell a gamernek egy remekül sikerült megjelenés, mint egy falatka kenyér.

Játszd újra, Kratos! – Ilyen lett PC-n a God of War (Videó)

 

https://leet.hu/akcioeso/

×