Szinte már mindenki biztosra veszi, hogy a 2022-ben megjelenő CoD rész a Modern Warfare 2 lesz, egy kis csavarral a megjelenési dátum körül.

Amikor a Vanguard megjelenése után nem sokkal kiszivárgott, hogy a 2022-es Call of Duty rész a Modern Warfare 2 névre hallgat majd, sok rajongó csalódottnak tűnt a fordulat kapcsán. Most azonban úgy tűnik, hogy mégis lesz egy kis csavar a 2022-es CoD megjelenése kapcsán, mégpedig a dátum, amikor piacra dobják.

Az Activision ugyanis annyira elégedetlen a Vanguard bevételeivel, hogy nem akarnak 2022 novemberéig várni az új résszel.

A rajongók szinte már betéve tudják, hogy a minden évben rendszeresen érkező, új CoD dátuma november környékére esik. Így volt ez 2021-ben is, amikor november 5-én kiadták a CoD: Vanguardot. A kiadó azonban az azóta eltelt két hónap alatt nincs igazán megelégedve a játék által termelt pénz mértékével, ezért egy kicsit fel szeretnék pörgetni a 2022-es évet. Az iparág belsős köreiben járatom Tom Henderson szerint, éppen ezért akár már nyáron bejelenthetik, és októberben kiadhatják a Modern Warfare 2-t:

 

Az októberi Modern Warfare 2 megjelenés mellé ráadásul még egy hatalmas Warzone update is befigyelhet. A hírek hallatán hirtelen nem is tudjuk, mit kívánjunk a Vanguardnak? Hiszen ha magukhoz térnek a bevételek, akkor simán lehet, hogy a 2022-es CoD szépen visszakerül novemberre. De ha tovább romlanak, akár még előrébb is kerülhet…

Ha már CoD, akkor ezt is feltétlenül olvasd el!

A Raven beismerte a hibát: Ezért nem tudod feloldani a Warzone új SMG-jét

×