A következő EGS-es ajándéknak a Portal és a puzzle játékok kedvelő fognak a legjobban örülni.

Az Epic Games, ha remek játékok elajándékozásáról van szó, akkor biza’ nem ismer megálljt. Sokan persze még a decemberben osztogatott címeket sem tudták ennyi idő alatt végigjátszani, de mégis sikerült olyan játékokkal megkezdeni 2022-t, melyekről igazán kár volna lemaradni.

Ez pedig a következő heti ajándékra is tökéletesen igaz, ami egészen pontosan január 20-án fog élesedni az Epic boltjában, és aminek a Portal-játékok rajongói minden bizonnyal nagyon fognak örülni. A szóban forgó alkotás nem más, mint a Relicta, ami hasonló módon próbál elmesélni egy érdekes sci-fi történetet, mint ahogyan a nagy előd.

Vagyis a játék egy belső nézetes környezeti-objektum manipuláláson alapuló puzzle, ami portálok helyett a fizikára és a mágnesességre fókuszál. Szóval igen, a játék során sokat kell majd gondolkozni, pontosan úgy, ahogyan a Portal során is kellett, csak ezúttal egy icipicit más megközelítéssel. A játék egyébként egyáltalán nem rövid, a történet végére nagyjából 13 óra alatt lehet eljutni, de akár 20 órát is el lehet vele szórakozni.

A Relicta tehát január 20-tól teljesen ingyenesen beszerezhető lesz az Epic Games Store-ban, addig pedig egy másik sci-fi toposzt, a Galactic Civilizations III-at lehet a virtuális tarisznyába pakolni.

 

Játszd újra, Kratos! – Ilyen lett PC-n a God of War (Videó)

 

https://leet.hu/akcioeso/

×