Ismét kezd túl erőssé válni a rásegítés.

A Warzone konzolos játékosai sajnos megszenvedték az elmúlt pár hetet rendesen, Xbox-on és PlayStation-ön is rengeteg hibajelenségbe szaladhattak bele a felhasználók. A csütörtökön megérkezett Mid-Season frissítésben a fejlesztők igyekeztek ezeket a bugokat kijavítani, ám a visszajelzések alapján nem sikerült ez sem tökéletesre, Xboxon talán még romlott is a teljesítmény.

Úgy tűnik, hogy az Aim-Assist is megvadult!

So, Aim Assist through obstacles on consoles is a bug or feature? from CODWarzone

A kontrolleres játékosokat segítő „Aim-Assist” mechanika a mai napig megosztja a közösséget. Az tény, hogy valahogyan ellensúlyozni kell az egér és a kontroller közötti különbségeket, a felhasználók jelentős része szerint azonban néha túlzásba esik az algoritmus és előnyösebb helyzetből indulhatnak a kontrolleres játékosok.

A fenti videóban is erőteljesen megkérdőjelezhető másodperceknek lehetünk szemtanúi. A fél perces klip feltöltőjét gyakorlatilag falon keresztül is tökéletesen lekövette ellenfele Aim-Assistja, így esélye nem volt a tűzpárbaj során. Sokak ennél is továbbmentek, egyenesen csalónak kiáltották ki a másik játékost, de ezt hamar megcáfolta TuesandT, hiszen nem látott semmi erre utaló jelet spectate közben. Nem szabad elfelejtenünk, hogy Aim-Assistot nem csak a konzolos, hanem a kontrolleres, de PC-n játszó felhasználók is kapnak, talán ezen kellene finomítania kicsit a fejlesztőgárdának.

Metaválásra felkészülve – Íme a Warzone új close range királya

https://leet.hu/samsung/

×