Néha az ember elkövet egy-egy hibát is, de ez nem jelenti azt, hogy veszve van minden. A Rainbow Six: Siege-ben minden lehetséges.

A Rainbow Six: Siege néha bizony igen kaotikus tud lenni. Nem mindig lehet ugyanis előre tudni, hogy mi lesz, főleg akkor, amikor az ellenfél igen komolyan rushol. Ilyenkor bizony nem figyelnek a csapdára, jönnek a véletlen team killek és szinte kiszámíthatatlan, hogy ki fog nyerni.

Erre látunk alább egy kiváló példát, amikor sikerült egy 1v5-öt megnyerni, iszonyatos szerencsével.

Ahogy az alábbi videó is tanúskodik róla, nem mindig dől el a kör sorsa azonnal. Játékosunk olyan helyzetbe került, ami miatt lehetetlennek tűnt a győzelem. Egy rosszul sikerült C4 miatt ő maga hozta magát kellemetlen helyzetbe, amikor megölte csapattársát, abban a pillanatban pedig minden társ elhullott. Az 1v5 végül az ellenfél tk-jával, némi killel és csapdák hatásával sikeresen ért véget. Bár nem volt ACE, egy ilyen 1v5-öt megúszni ritka pillanat.

Stupidity, fear, luck, elation. That about sums it up… from Rainbow6

Persze vannak olyan helyzetek, amikor az ember okosan és trükkösen meg tudja oldani az 1v5-öt, de valljuk be: nagyon nagy szerencse is kell hozzá. Barátunk pont ilyen szerencsés volt. Egyébként a Rainbow Six: Siege-ben épp tesztszerveren van egy frissítés.

Olvastad már mi van benne?

Három Operatorhoz is hozzányúltak a fejlesztők – Tesztszerveren a R6S Y6S4.2

 

https://leet.hu/akcioeso/

×