Tragikusan fiatalon hunyt el FUSiON.

Ha az ismert európai CS:GO játékosok névsorát böngésszük, akkor bizony nem sok olasz zászlóval találkozhat az ember. A kivételek közé tartozott Alex “FUSiON” Dincof, aki már 17 évesen belevetette magát a Valve FPS lövöldéjének világába. 2016-ban csatlakozott a DOGES csapatához és nem sokkal ezután sikerült is megnyernie élete első LAN eseményét. Roppant népszerű volt az olasz CS:GO közösségen belül, hiszen többször megvillogtatta a tudását nemzetközi szinten is.

Az elmúlt napokban szomorú hírek érkeztek FUSiONnel kapcsolatban.

Twitteren és Redditen ismerősök, volt csapattársak bejegyzései kezdtek el felbukkanni január második hetében, melyben a 23 éves játékosról emlékeztek meg. Hamar kiderült, hogy sajnos igaz a hír, tragikus hirtelenséggel, pár héttel a születésnapja előtt elhunyt az olaszok reménysége. A legutolsó profi meccsét december 12-én játszotta az Club Brugge eSports CS:GO csapatának tagjaként, de december utolsó napjaiban is még FaceIT meccsekkel kapcsolódott ki a profilja alapján.

A halálának körülményeit egyelőre homály fedi, több forrás állítása alapján Oroszországban sikerült belekeverednie egy nagyon szerencsétlenül végződő verekedésbe. Családja azonban egyelőre nem erősítette meg a fenti információkat, így érdemes kellő óvatossággal kezelni azt.

Nyugodj békében Alex “FUSiON” Dincof!

https://leet.hu/samsung/

×