A Hitman-sorozat fejlesztői és a Microsoft ledobták az atomot: a komplett sorozat érkezik a Game Pass kínálatába.

Az IO Interactive a Hitman 3 – Year 2 bemutató eseményén tulajdonképpen a semmiből robbantotta a hírt, hogy egy csomagba fogják össze az utóbbi évek egyik legjobb játéksorozatát, a soft-rebootolt Hitman-sorozatot. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűség jegyében mostantól egyetlen csomagban is megvásárolhatjuk a Hitman 1, a Hitman 2, és az egészen frissnek számító gyönyörű Hitman 3-at.

A trilógiás kiadás pár napon belül, január 20-án válik elérhetővé az összes platformon, melyekre eredetileg is megjelentek az egyes részek. Vagyis PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, Steam és az Epic Games boltjaiban kell majd keressük.

Az új, gyűjteményes kiadás két újabb játékmódot is magával hoz [a Hitman 3 második évének köszönhetően]: az Elusive Target Arcade-et, ami az Elusive Target módot rázza kicsit fel, illetve kapunk egy Freelancer módot, ami a Hitman rougelike-féle eliminálós mókája lesz. A legfantasztikusabb azonban az, hogy ugyanezen a napon

a konzolos és a PC-s Game Pass kínálatába is bekerül a komplett trilógia, játékmódostól, mindenestől (a felhőről nem tudni).

Ez pedig azt jelenti, hogy nem egészen egy hét múlva az újabb (vagy trükkös) játékosok akár 300 forintért cserébe ‘kibérgyilkolászhatják‘ magukat mindhárom remekművön keresztül. Az állandó felhasználóknak is kifejezetten remek hír, hiszen az alig 4000 forintos havidíjért cserébe olyan csomagot kapnak, amiért máshol mások sokkal többet kell kicsengessenek. A PC-s játékosok pedig duplán örülhetnek, ugyanis azon a fronton a ray tracing technológiával, és VR támogatással erősítenek.

 

Játszd újra, Kratos! – Ilyen lett PC-n a God of War (Videó)

 

https://leet.hu/akcioeso/

×