Úgy tűnik, hogy a jövőben nem kell annyira tartanunk a csalóktól a Battlefield 2042-ben, miután egy szolgáltató megszünteti a csalásokat hozzá.

Szinte hihetetlen azt hallani, hogy egy csaláskészítő-szolgáltató leállít valamilyen csalást, és nem is a játék kiadójának támadása miatt. Egész egyszerűen úgy döntöttek, hogy a Battlefield 2042-höz nem készítenek és nem adnak el több csalást, mert bizony csalódást okoznának a vevőknek.

A Battlefield 2042 teljesítménnyel kapcsolatos problémái miatt ugyanis a csalások sem működnek rendesen.

Nemrég a Twitteren a videojáték-bennfentes Tom Henderson arról számolt be, hogy egy csaláskészítő-oldal úgy döntött, nem ad ki több csalószoftvert a játékhoz. Ennek oka pedig az, hogy a játékban a hibák megakadályozzák a programot abban, hogy rendesen működjön a csalás.

Elég érdekes, hogy még egy csaláskészítő sem szeretne csalódást okozni a játékosoknak, pontosabban a csaló vevőiknek, és inkább leállítják a csalás árusítását. Azok, akik kifizették, az előfizetést átvihetik más játékba, például a Warzone-ba. Ott tehát lehet csalni most rendesen.

 

 

Az biztos, hogy a Battlefield 2042 bajban van, de legalább ez egy jó hír. A játék minősége miatt már csalást sem árulnak, bár szomorú, hogy ennek nem az anti-cheat az oka. Mindenesetre jó hír azoknak, akik szeretnek játszani.

A DICE közben igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy a fejlesztők már keményen dolgoznak a játék javításán. Ez jó hír lehet, de talán emiatt a csalások is visszatérhetnek majd. Upsz!

Ezt láttad már?

Olyan kevesen játszanak, hogy sokan a BF2042 kukázását kérik

 

https://leet.hu/akcioeso/

×