A BIG és a MOUZ akadémiája már bejutott a LAN döntőbe, de most indulnak csak az igazi izgalmak. 8 csapatra már csak két kiadó hely jut.

A várakozásoknak megfelelően a két német csapat akadémiája végzett a csoportok élén, így nekik már nincs miért izgulniuk. A BIG és a MOUZ utánpótlása is ott lesz a WePlay Academy League harmadik szezonjának rájátszásában. Előbbi pontegyenlőséggel állt ugyan a NIP fiataljaival, de egyetlen kör különbséggel végül ők végeztek az élen, a MOUZ-nál nem volt izgulni való a végső elszámolásnál.

Most kezdődik azonban csak az igazán gyilkos szakasz, pénteken az egyenes kieséses résszel folytatódik a verseny.

Az egyenes kieséses szakaszba lépés időpontját a csoportkörben szerzett helyek alapján állapították meg a szervezők. Így a csoport első helyéről, és az azonnali LAN döntőre jutásról éppen csak lemaradó NiP-nek és Spiritnek csupán a rájátszás legvégén kell csatlakoznia. Vagyis egyetlen győztes BO3-mal bejuthatnak a MOUZ és a BIG mellé, a februári négyfős LAN vesenyre.

A kiemelten izgalmas, és presztízsmeccseknek sem utolsó párosításokat pénteken, szombaton és vasárnap játsszák. Az időpontok állandóak, 16 és 18:30-as kezdéssel pörögnek majd a meccsek, melyeket élőben, magyar nyelvű közvetítéssel is élvezhettek a Leetesport csatornáján. Kezdésként rögtön egy fnatic vs. Astralis és egy FURIA vs. Virtus.pro párossal kényeztet minket az Academy League. Várunk mindenkit a képernyők elé mindhárom nap!

Ezt is olvastátok már, ugye?!

„Ez egy nagy ugrás” – Interjú torzsival a nagy MOUZ váltás kapcsán

 

https://leet.hu/akcioeso/

×