A fejlesztők is érezték, hogy szorul a hurok.

A Warzone fejlesztői is érzik, hogy eléggé morcos a közösség a decemberi időszak után. Az elmúlt hétben ezt orvosolva több frissítést leszállítottak, csütörtökön pedig egy nagyobb javítócsomagot kaptak a játékosok. Csütörtök este egy nyílt levélben jelezték a játékosoknak, hogy milyen hibajavításokkal kalkulálhatnak az elkövetkezendő időszakban, illetve nagy eséllyel tekertek egy kicsit a játék anti-cheatjén is.

Nézzük is, hogy mi vár ránk!

  • Nem titok, hogy a Mid-Season frissítés során rengeteg fegyvert balanszoltak a fejlesztők, különös tekintettel az Akimbo Double Barrel Shotgunra.
  • A pályán is több javítást eszközöltek, így kevesebb helyen tudják a saját hasznukra fordítani a pálya hibáit a játékosok.

Ami jön:

  • Konzolok teljesítményének javulása – Bár a Mid-Season Update javított a konzolokon előforduló hibajelenségek, messze nem ért még véget a folyamat.
  • Hibás, láthatatlan skinek – A fejlesztők tudnak róluk, folyamatosan vizsgálják a felhasználók által jelentett kozmetikai tárgyakat.
  • Buy Stationök – A szezon kezdete óta fagyogatnak a játékosok a Buy Stationök használatakor, ezt is javítani fogják a fejlesztők.

IP BAN?!

Több forrás is arról számolt be, hogy a fejlesztők már IP alapján is tiltják a csalókat, így megnehezítve a dolgukat egy-egy új account létrehozásakor. Ez egyrészt üdvözölendő, másrészt pedig komoly bonyodalmakkal is járhat. Nem olyan nehéz új IP címet kapnunk a szolgáltatótól, viszont ha egy kollégium vagy NAT IP cím (több felhasználó van egy publikus IP mögött) kerül a banlistára, akkor nem csak a csalóval szúrnak ki a fejlesztők. CharleINTEL szerint inkább hibáról van szó, de a fejlesztők hivatalosan nem reagáltak.

Konzolos javítások, buffok és nerfek – Íme a Warzone Pacific Reloaded frissítése

https://leet.hu/samsung/

×