Mindenki hibázik időnként, néha észre sem lehet venni. Máskor pedig a hibák nagyok és nevetségesek. Most a Ubisoft csinált ilyet.

Álszentség lenne azt állítani, hogy a Leet.hu-nál nem szoktak hibázni. Sajnos nálunk is előfordul, hiszen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Tévedni emberi dolog, és valóban vannak kisebb és nagyobb hibák. Hogy a következő hiba mennyire gáz vagy sem, azt döntsd el te.

A Ubisoft egyik kollégája véletlenül összekeverte az Assassin’s Creed karaktereket.

Altaïr

Történt ugyanis, hogy egy Twitter bejegyzéseben az játéksorozat egyik karakterének, Altaïr Ibn-La’Ahadnak a születésnapját szerették volna megünnepelni. Biztos tudjátok, hogy Altaïr az eredeti Assassin’s Creed egyik hőse, egy olyan karakter, aki az évek során többször visszatért. Bár nem a legszimpatikusabb orrgyilkos, a rajongók kedvence.

Bár az eredeti tweetet már eltávolították, a Redditen persze megjelent, hogy a Ubisoft India véletlenül nem az ő képét illesztette a születésnapi köszöntőhöz.

„Ezen a napon született Altaïr Ibn-La’Ahad. Boldog születésnapot!” – olvasható a bejegyzésben. Sajnos a mellékelt kép nem Altaïr volt, hanem Ezio Auditore da Firenze, az Assassin’s Creed II főhőse. Juj!

 

Persze ahogy fentebb is írtam, tévedni emberi dolog, előfordul a hiba, főleg ha valaki rosszul használja a Google-t. Ha valaki nem ítéli el emiatt a közösségi oldal kezelőjét, azok mi vagyunk. Bár az is igaz, hogy míg a képen látható karakter Ezio, az Altaïr páncélt viseli. Tehát könnyen összekeverhető volt.

Veled előfordult már, hogy hibáztál?

Ezt láttad már?

Egy korszak zárul le – Holnap végleg leállnak a Halo-játékok Xbox 360-as szerverei

 

 

https://leet.hu/akcioeso/

×