A Battlefield 2042 játékosai végleg elvesztették a játékba vetett bizalmukat, és arra kérik az EA-t és a DICE-t, hogy végleg engedjék el a játékot.

Már majdnem 2 hónapja, hogy a Battlefield 2042 megjelent, de a játék rajongóinak hozzáállása továbbra is romlik. Most úgy tűnik, hogy az elégedetlenség elért egy olyan pontra, ami a játék végét is jelentheti. Nemrég ugyanis a játékosok már olyan véleményeket írnak, mely szerint a Battlefield 2042 jelenti a sorozat halálát.

A rajongók azt szeretnék, hogy az EA és a DICE teljesen engedje el a Battlefield 2042-t, és a sorozat jövőjére összpontosítson!

Egy friss Reddit bejegyzés, mely összegzi a játékosok általános véleményét a jelenlegi helyzetről. A játékosok nagyobb része szerint egész egyszerűen törölni kéne a játékot, a megjelenést meg nem történné tenni. Sokak szerint a fejlesztőknek hagynia kéne az egészet, és valami másba fogni, mert nem igazán van ennek így jövője. Ezek legfőbb oka, hogy a játék játszhatatlan, rengeteg a hiba, sem a játékmenet, sem a pályák, sem a specialisták nem az igaziak.

It looks like the community sentiment is that DICE/EA should scrap 2042 and try something else from battlefield2042

 

Ráadásul sok játékos úgy gondolja, hogy a játék már majdnem halott, mivel a Battlefield 2042 játékosok száma olyan alacsony, hogy minden meccs tele van botokkal. Ezért a játékosok úgy gondolják, hogy nem éri meg a DICE-nak erőfeszítéseket tennie a játék megmentésére.

Íme a jelenlegi Steam játékosszám:

Alig pár ezren játszanak azzal a játékkal, amivel korábban 100 ezren. Végül, és ami talán a legfontosabb, hogy a rajongók dühösek, amiért a játék nem nyújt igazi BF élményt. Szerinted az EA-nek és a DICE-nak ki kellene dobnia a Battlefield 2042-t, és vissza kellene térnie a tervezéshez?

Ezt láttad már?

Nincs megállás, új RTX 3080-at dobott piacra az Nvidia

 

https://leet.hu/akcioeso/

Borítókép: SKY Floofy

×