Úgy tűnik, hogy a bennfentesek már azon vitatkoznak, hogy kinek lesz igaza a lehetséges GTA 6 bejelentések kapcsán. Nincs megegyezés.

Mind tudjuk, hogy a GTA 6 minden idők egyik, ha nem a legjobban várt videojátéka, annak ellenére, hogy a Rockstar még nem jelentette be a folytatást. Az évek során persze rengeteg szivárgás, pletyka, összeesküvés, leleplezés volt már, megszámolni sem tudjuk, hogy hányszor és hányféle jel alapján. Az utóbbi időben már a Rockstar minden egyes lépését a GTA 6-nak tulajdonítják, nem kis túlzással. Egyes bennfentes szivárogtatók pedig igyekeznek ellátni minket fontos információkkal. A helyzet viszont az, hogy néha ők sem értenek egyet abban, hogy mi is várható.

Miközben Tez2 szerint a GTA 6-ot idén bejelenthetik, Tom Henderson nem biztos ebben.

 

 

Tényleg bejelenthetik a GTA 6-ot 2022-ben?

A bennfentes Tez2 szerint a GTA 6-ot már idén bejelenthetik, a játék pedig így akár már 2023-ban a boltok polcain lehet. Henderson szerint azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.

„Annak lenne értelme, ha a játék valamikor 2024-ben jelenne meg. Szerintem tisztában vannak azzal (mármint a Rockstar), hogy a hírnevük csorbát szenvedett, ezért remélem, hogy nem követnek el még egy ilyen hibát” – mondta.

Henderson a Red Dead Online és a GTA Trilogy problémáit emelte ki, a lehetséges késés okaként.

Korábban Henderson azt jósolta, hogy a GTA 6 2023-ban vagy 2024-ben jelenhet meg, de aztán 2024-re vagy 2025-re változtatta a dátumot a cégnél tapasztalt számos probléma miatt.

A 2025-ös megjelenés pletykáit közben júliusban egy másik bennfentes, Jason Schreier is alátámasztotta, így úgy tűnik, hogy a GTA 6 vagy több ideig készül, vagy problémák vannak a fejlesztés körül.

Amíg azonban a Rockstar Games bármit meg nem erősít, mindezt nyilván fenntartásokkal kell kezelnünk. A fejlesztők még mindig nem adták ki a GTA 5 next gen verzióját, amely idén várható. Így nem valószínű, hogy a GTA 6 bejelentését ez előtt várhatjuk.

Ezt láttad már?

https://leet.hu/2022/01/11/kamera-mikrofon-fenyek-kezdoszett-streamereknek-olcson/

 

https://leet.hu/akcioeso/

×