Több lehetőség áll előttünk.

Csütörtök este megérkezik a Call of Duty: Vanguard és Warzone Mid-Season névre hallgató frissítése. A tényleges letöltést már a hajnali órákban megkezdhetjük, de a konkrét tartalom csak 18:00 óra környékén fog majd élesedni, miután a Raven megnyomta a nagy piros gombot. Számíthatunk új Operatorra, több kozmetikai tárgyra és természetesen egy új fegyverre is.

Így szerezheted meg a Welgun SMG-t!

A fejlesztők a Welgunról azt írták, hogy a nyers statisztikák alapján valahol a the Sten és az Owen Gun helyezkedik majd el, megfelelő attachmentek felszerelésével pedig meglepően kevés lövedéket kell kilőnünk ahhoz, hogy elpusztítsuk a velünk szemben álló ellenfeleket.

A fájlok tanúsága szerint az alábbi módokon oldhatjuk fel:

  • Warzone és Vanguard módokban 10 ölést kell szereznünk ADS módban 15 meccsen keresztül
  • Ha inkább a zombis módban szórakoznánk, akkor ott öt darab rapid-fire fejlövéses ölést kell letudnunk 50 különböző portál zónában
  • Ha szeretnénk, akkor ezúttal is megszerezhetjük jópénzért egy Bundle keretein belül is, mely a Reserved Steel nevet fogja majd viselni

Kíváncsian várjuk, hogy a fegyver mennyire fog beilleszkedni majd a játék metájába, pár napon belül már erre is választ kaphatunk.

A fejlesztők hozzányúlnak a Warzone pénzrendszeréhez

https://leet.hu/samsung/

×