A következő bug a Vanguard egyik fizetős blueprintjével kapcsolatos, és szó szerint használhatatlanná teszi a fegyvert pár lövés után.

A Warzone megjelenése óta felbukkant egy két pay-to-win blueprint és skin. A legutolsó ilyen a Tier 100-as Awoken skin volt, amit végre kijavítottak a fejlesztők, de most másik skinek is hasonló problémákat mutatnak, ami teljesen tönkre teheti a játékosok élményét.

A pay-to-lose azonban egy kicsit ritkább, de a játékra ugyanolyan káros koncepció. A Skull Collector bundle nemrég volt erre példa, most pedig a Call of Duty: Vanguardban fedeztek fel egy újat.

Egy Reddit-felhasználó, ‘KobraKay87’ egy játék során használta a „Gargoyle” 3-Line Rifle Blueprintet, újratöltötte a fegyvert, és észlelte a problémát. Az animáció befejeztével a fegyver lőszer számlálója nem változott és teljesen használhatatlanná vált a fegyver.

You can’t reload the 3 Line Gargoyle Rifle from the Battlepass! Ammo stays at 0! from CODVanguard

A speciális Gargoyle skin csak a Season One Battle Pass 71. – fizetős – szintjének elérésével szerezhető meg.

A hozzászólások szerint úgy tűnik, hogy ez több játékossal is megtörtént, vagyis nem egyedi esetről van szó. A pozitívum, hogy talán van egy egyszerű magyarázat arra, hogy miért történik ez.

KobraKay87 szerint a hiba akkor jelentkezik, ha „visszarakod az eredeti tárat”. Minden Blueprint előre felszerelve érkezik egy egyéni összeállítással, és a tartozékokat egyenként is megváltoztathatod, hogy kicsit finomítsd a beállítást.

Ez egy kicsit ideálisabb válasz, mintha legalább fogalmunk sem lenne, hogy mi okozza a problémát. Tehát egyelőre azt javasoljuk, kerüljétek a Gargoyle Blueprintet, különösen, amikor a fegyver tárjával babrálsz.

Remélhetőleg a Call of Duty 2022 kevesebb buggal fog érkezni.

Open-World, küldetések és változó időjárás? – Ez lehet a 2022-es CoD nagy dobása

https://leet.hu/akcioeso/

×