A Warzone rajongók csalódottan fejezték ki a véleményüket a fegyveregyensúlyozások titkos módosításairól, amit TrueGameData fedezett fel.

Amikor a Vanguard december elején megjelent, a Warzone játékosok a lehető legnagyobb izgalommal várták, hogy kipróbálhassák az új fegyvereket egy új térképen. Ahogy azonban a játékosok elkezdtek a Calderába csöppenni, megtudták, hogy egy aggasztó mechanika került a játékba.

Lényegében ez a mechanika a „bloom” volt és csak a Vanguard fegyvereket sújtotta, ez egy klasszikus lövöldözős mechanika, de a CoD-ban újdonság volt. A különböző fegyverek és tartozékok befolyásolhatták, de alapvetően – a bloom miatt a fegyverednek szétterjedt a lövedéke, és nem mindig oda talált, ahová a célkereszted célzott.

A Warzone streamerek december közepén örömmel fogadták a döntést, hogy eltávolították a bloomot a battle royale-ból.

Most viszont kiderült, hogy ehelyett titokban hozzáadták néhány fegyverhez, ami persze nem Vanguardos.

 

*Ha mobilos vagy, akkor 5:11 másodperchez tekerj.

Ahogy a TrueGameData elmagyarázza, a BOCW néhány fegyvere valahogyan „ADS spreadet” vagy „bloomot” kapott a Warzone-ban. Ez meglepő, mivel ezek a fegyverek soha nem rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Tesztjei szerint a két fegyver, amelyet leginkább érint ez a változás, a Stoner 63 és az MG82. Különösen a Stonert vizsgálva úgy tűnik, hogy a lövedékek most már a célkereszt elhelyezésétől jóval távolabb landolnak – ez eltér a fegyver korábbi pontosságától.

A Stoner „pontossága” a bloom mechanikával.

A TGD eloszlatta az aggodalmakat azzal, hogy megerősítette, hogy csak a fent említett két BOCW-fegyvert érinti az új bloom. A megállapítás mégis aggasztó.

Míg szinte az összes BOCW és Vanguard fegyvert tesztelte, addig a Modern Warfare fegyverek közül csak hatot tudott tesztelni. Mivel a legtöbb játékos csak Vanguard módban játszik, ez most nem feltétlenül jelent problémát, de a következmények számos játékost aggasztottak.

Az emberek értetlenül állnak a döntés előtt, hogy csendben megváltoztatják a régebbi fegyverek mechanikáját. Míg egyesek szerint ez egyszerűen csak egy „bug”, mások azt feltételezik, hogy ez egy „szándékos lépés”, hogy az emberek inkább Vanguard blueprinteket vásároljanak.

Mit gondoltok, csak egy bug, vagy valóban megpróbálják nerfelni a nem Vanguardos fegyvereket?

Open-World, küldetések és változó időjárás? – Ez lehet a 2022-es CoD nagy dobása

 

https://leet.hu/akcioeso/

×