Kedd este jelentették be az újabb változást.

A Raven Software folyamatosan vizsgálja a Warzone statisztikáit, több szempontot figyelembe véve. Így buknak ki a túlságosan erősnek ítélt fegyverek, de így segíthetnek azokon a tárgyakon is, melyeket senki nem használ. Fontos eleme a játéknak ezen kívül a pénz, hiszen több játékmechanikára is hatással van, akár az adott meccs végeredményét is meghatározhatja egy-egy jól sikerült vásárlás.

Valami itt sincs teljesen rendben, változásokat lengetett be a Raven Software!

 

A fejlesztők kedd este szólaltak fel Twitteren, hogy kiegészítsék a hivatalos Call of Duty patch notes-t A belsős információk azt mutatják, hogy a jelenlegi meccseken a játékosoknak túl sok pénze van a Raven megítélése szerint. Mivel a „The Cash” pénzrendszer jelentősen hozzájárul a felhasználói élményekhez is, ezért kénytelenek lesznek kicsit hozzányúlni.

Valószínűleg ez az takarja majd, hogy nerfelik az adott cselekvésekért járó pénzt vagy a megvásárolható dolgok árát növelik. A felhasználók nem túl elégedettek, a Twitter bejegyzés alatt többen is kiemelték, hogy valószínűleg azért marad ennyi pénze a játékosoknak, mert a meccs korai szakaszában nem vehetik meg a Loadoutot. A Raven elfogadta ezt érvként, de szerintük a meccs teljes szakaszában ez tapasztalható, így nem okolható egyértelműen a fenti jelenség. Amíg konkrétum nincs, addig felesleges a fentieken gondolkodnunk, reméljük a fejlesztők minél hamarabb felfedik, hogy mely megoldás mellett döntöttek.

https://leet.hu/samsung/

×