Egy újabb szivárgás szerint a Call of Duty 2022-es kiadása, a Modern Warfare II egy Open-World játékmóddal érkezhet.

Az egyik Call of Duty szivárogtató, ‘Ralph‘ csak azzal foglalkozik, hogy az idén megjelenő Call of Duty: Modern Warfare II minden egyes részletét feltárja. A munkássága egyáltalán nem ismer határokat, hiszen már hónapok óta csak úgy önti az információkat a Twitter fiókjára.

Ám most egy újabb információja felkeltette a figyelmemet, és remélhetőleg nem vagyok ezzel egyedül.

Ralph már többszőr is szót ejtett a DMZ játékmódról, de most talán az eddigi legizgalmasabb újdonságot láthatjuk a Call of Duty franchise-tól, pontosabban a 2022-es Modern Warfare II-től. Ugyanis a szivárogtató szerint a DMZ – ami elvileg már 4 éve fejlesztés alatt áll – egy Open-World játékmód lehet, ahol küldetéseket teljesíthetünk AI-k ellen, változó időjárással és eventekkel.

 

Ám ami nagyon meglepett az a „procedurally generated world”, ami szó szerint mindig változó térkép, úgy képzeljétek el, mint a Minecraft, vagy a Rust térképeit. Bár lehet, hogy ez sokkal kisebb zárt területen fog működni. Sokan úgy gondolják, hogy ez még a 2019-es Modern Warfare játékmódja is lehetett volna, de nem álltak készen a DMZ kiadására, szóval 2022-re tolták.

Mindezek ellenére fontos észben tartani, hogy ez egy szivárgás, amit nem lehet biztosra venni.

Ha már csak az Open World része teljesül, biztosan, hogy rengeteg játékos visszatérne a Call of Duty világához. Mivel az elmúlt 2 év nem igazán ütötte meg a szintet a játékosok szerint, és ez az eladásokban is meglátszott.

Mit gondoltok, a CoD valóban képes lenne egy Open-World játékmódot készíteni?

Nem örülnek a profik sem – Minden Warzone fegyvert érint majd az új változás

https://leet.hu/akcioeso/

×