Várhatóan 9 órakor nyílnak ki a szerverek kapui.

Ahogy arra az elmúlt év tapasztalatai alapján számíthattunk, kedden délután NA/BR/LATAM régiókba megérkezett a Valorant legújabb frissítése. Ezúttal egy nagyobb mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen új Episode és Act is kezdetét veszi, de változásoknak sem leszünk híján. Szerencsére a hivatalos patchnotes-nak hála már felkészülten várhatjuk a magyar idő szerint 9:00-ás európai startot.

Nézzük is a változásokat, újdonságokat!

Neon

Megérkezett a játék legújabb ügynöke, mely a Neon nevet viseli. Szerencsére a tartalomgyártók korábban is megismerkedhettek a karakterrel. BLYYY-nak köszönhetően pedig már magyar nyelvű bemutatót is találhatunk az ügynök képességeivel kapcsolatban, melynek hála sokkal gyorsabban megérthetjük az egyes képességeket, mintha nyers szövegeket olvasnánk.

 

Fegyverváltozások

Úgy tűnik, hogy az összes fegyverváltozás megérkezett a legutóbbi PBE frissítésről, sőt, még egy extra Bulldog buff is bekerült az éles szerverre. Nézzük is szépen sorban:

  • A jobbklikkes melee hitbox másfélszeresére nőtt, míg a balklikkes késelés még ennél is nagyobb hitbox-szal és sebzési távolsággal rendelkezik majd. Remélhetőleg így konzisztensebb lehet majd a melee használata a játékban. 
  • A Spectre többszintű nerfet kapott. Futás, ugrás közben pontatlanabb lesz, illetve nagyobb távolságok esetén sem lesz már a régi. Közeli távolságokon is jobban meg kell majd tartanunk a fegyvert, de talán ez kevésbé lesz észrevehető az ellenfelünk távolsága miatt.
  • Az Ares buffot kapott, nem kell “felpörgetni” a fegyvert, illetve a tűzgyorsasága is nőtt.
  • A Guardian ADS lövési sebessége megegyezik majd a sima, nem ADS nézetes lövési sebeséggel, illetve egy lövéssel később lép át „unstable” állapotba. Ennek köszönhetően sokkal effektívebb lehet harc közben és konzisztensebbnek érezhetjük a lövéseinket.
  • A Bulldog tűzgyorsasága nőtt hipfire módban és effektívebb lehet majd a burst lövése is.

Pályaváltozások

A fejlesztők átdolgozták kicsit Bind és Breeze pályákat is. A lenti képeken először a frissítés előtti állapotot találod, mellette pedig a 4.00-ás update utáni elrendezést. Beszéljenek is a képek helyettünk!

Bind

Breeze

Kompetitív

  • Mostantól a friss fiókoknak el kell érniük a 20-as szintet mielőtt Ranked meccseket játszanának
  • 5-stack esetén, Diamond 2 felett az RR büntetés a korábbi 50%-ról 25%-ra csökkent
  • Változatosabb lesz a játék által bedobott pályák sorrendje

Battle Pass

Ezúttal sem maradunk Battle Pass nélkül, a szokásos 1000 VP-s áron vásárolhatjuk meg a belépőt. A teljes felhozatal az alábbi lesz majd:

 

Jó szórakozást kívánunk az új szezonra is!

A Valorant fejlesztői rákapcsoltak – Terítéken az “új” Yoru és az átdolgozott pick rendszer

https://leet.hu/samsung/

×