Ne aggódj, segítünk benne!

A Fortnite harmadik szezonja kicsit hozzányúlt a küldetésekhez, de ezúttal a játékosok szerint jó irányba tette ezt az Epic Games. Tökéletesen nyomonkövethető, hogy épp hol tartunk egy-egy küldetésszálban és a térkép is pontosabban mutatja az éppen előttünk álló feladatot. Eddig azonban viszonylag átlagos, semmitmondó küldetéseket kaptunk, nem sok közük volt a játék mögötti történetszálhoz:

kedden délután ez megváltozott, segítenünk kell The Scientist karakternek!

A leakerek már az elmúlt hetekben észrevették, hogy nagy valószínűséggel az egyik Seven rakéta már el is hagyta a Fortnite szigetet. Keddre visszatért, ám úgy tűnik, hogy a játékosok segítsége kell ahhoz, hogy ismét repülni tudjon. A telefonra hajazó ikonokkal azokat a pontokat találod a térképen, melyeken felveheted a küldetést. Ezután meg kell keresnetek a teleszkópokat a szigeten, legalább három darabot. A fenti térképen találsz egy Easiest Route névre hallgató háromszöget, ha jót akarsz magadnak, akkor ezt a gyors útvonalat használod a darabkák összegyűjtésére.

Úgy tűnik ismét kezd kicsit felpörögni a Fortnite sztorija is, szükség is lesz rá, hiszen valahogy be kell indítani a második szezon eseményeihez vezető történéseket.

Máris kiszivároghatott a Fortnite következő szezonjának tematikája

https://leet.hu/samsung/

×