Egy új forrás szerint az Apple több hajtogatós koncepción dolgozik.

Szerintem már mindenki látta a Samsung Galaxy családjából származó Z Fold és Z Flip telefonokat. Ezek nem újdonságok, mivel a koreai cég már a harmadik iterációját adta ki tavaly augusztusban. Ezek a telefonok nem az olcsóbb árkategóriát képviselik, de az eladások szerint szépen fogy mindkét darab.

Persze más cég is elkezdte tesztelni és kiadni a hajtogathatós telefonokat, mint például a Huawei és a Honor, de az Oppo sem maradhatott alul, míg az Apple csöndben tervezgetett. Ugyanis még tavaly három különböző forrás arról számolt be, hogy 2023-ban megjelenik az Apple első hajtogatós modellje.

Ám most egy szivárogtató, ‘dylandkt’ szerint már több prototípust is tesztel az almás cég, ám még nem biztosak abban, hogy valóban csatlakoznak ehhez az új „őrülethez”.

A Twitteren három különböző bejegyzést is szánt az új szivárgásnak, ahol részletesen beszámolt a piacról és a hajtogatós telefonokról, a többi telefon hibáinak tanulásáról és arról, hogy az Apple a hosszú játékra pályázik.

Lehetséges kinézet, nem valós szivárgás.

Mellesleg a szivárogtató egy elég megbízható forrás, mivel 2020 óta a szivárgásai az AppleTrack nyilvántartása szerint 77,5%-ban pontosak. Viszont a 2023-as megjelenés talán túl korai ahhoz, hogy az Apple biztosan ki tudja adni a kezei közül az iPhone Foldot, vagy az iPhone Flipet.

Nekem személyesen még sose volt almás telefonom, de lehet, hogy ez lehet az első, ha az Apple ilyen hosszú ideig tervezi és teszteli ezeket a darabokat.

Mit gondoltok, valóban a hajtogatós telefonoké a jövő?

15 éve mutatták be első iPhone-t, ami örökre megváltoztatta a telefonokat

https://leet.hu/akcioeso/

×