A DICE nem törődik tovább a Hazard Zone-nal, az indulás utáni alacsony játékosszám miatt.

A Twitteren a tegnapi nap folyamán a jól ismert Battlefield bennfentes, Tom Henderson azt állította, hogy a Hazard Zone-t már a megjelenését követő első héten bukottnak nyilvánították. Az általános játékosszám a jelek szerint olyan alacsony volt, hogy

a DICE leállította a játékosok és statisztikáik nyomon követését a Hazard Zone-ban.

Henderson továbbá rámutatott, hogy a játékosok nem várhatják el a DICE-tól, hogy javítson a mód jelenlegi állapotán, legalábbis az alacsony játékosszám miatt nem ilyen korán. A játékosbázisnak tehát tovább kell lépnie a többi mód felé, feltéve, hogy továbbra is élvezik a Battlefield 2042-t.

 

A Hazard Zone volt a Battlefield 2042 utolsó játékmódja, amelyet felfedtek, és mint ilyen, a legjobban felkapott volt a sok közül. Ám mivel a BF 2042 nem kapott hagyományos BR módot a Hazard Zone egy Escape from Tarkov és a Hunt: Showdown keveréke lett, ahol a játékosok egymás és AI katonák ellen harcolhatnak egy kockázatos, magas jutalommal járó szituációban.

Bár a koncepció papíron jól hangzott, a Hazard Zone taktikai jellege miatt folyamatos kommunikációt igényel a játékosok között. Az irónia az, hogy a VOIP nem elérhető a játékban, és ez hihetetlenül megnehezítette a mód élvezhetőségét és játékmenetét.

Hacsak a DICE nem áll elő egy sor frissítéssel, hogy eloszlassa a játékosok aggályait, nem lesz meglepő, ha a közeljövőben a Hazard Zone ingyenesen játszható lesz. Ez segítene fellendíteni a játékosok számát, különben megismétlődhetne a történelem, ahogyan a Battlefield 5 esetében a fizetős Firestorm battle royale móddal történt.

Nektek mi a véleményetek a Hazard Zone-ról?

https://leet.hu/akcioeso/forrás: segmentnext

×