Bár rengeteg problémája van most a Warzone-nak, a streamerek imádják az új Stim buffot, és a játék minden idők legjobb kiegészítőjének titulálják.

Még a Pacific frissítésé előtt a Raven Software elárulta, hogy a taktikai felszerelések számos változást kapnak az új Caldera térképen. Akkoriban a Heartbeat Sensor nerfek miatti izgalom háttérbe szorította a Stim buffokat.

Mostanra azonban a Stim komoly elismerést kapott.

A felszerelés buffját olyan top játékosok, mint IceManIsaac és JoeWo is dicsérte. Sőt mindketten odáig mentek, hogy a Warzone egyik legnagyobb változásának nevezték.

JoeWo nagyon egyszerűen fogalmazott, mondván, hogy a buffolt Stim „talán a Warzone eddigi legnagyszerűbb újítása”. És ez hatalmas szó egy olyan játékostól, akit a „mozgáskirályként” ismernek.

Egy másik streamer, IceManIsaac egy kicsit mélyebben belemerült a felszerelésbe, és pontosan leírta, hogy miért volt a buffjuk „az egyik legfrissítőbb változás a Warzone történetében”.

Ahogy Isaac elmagyarázza, a mobilitást növelő Stims több „lehetőséget ad a kifinomultságra, a kijátszásra és a menekülésre”. A legjobb játékosok érdeklődnek az olyan tárgyak iránt, amelyek növelik a képességbeli különbséget, így egy sokoldalú, a sebességet növelő tárgy minden bizonnyal megfelel a célnak.

A gyorsabb mozgás végül is nem éppen olyan dolog, amit a camperek ki tudnak majd használni.

Isaac azt is mondta, hogy további nerfet szeretne a Stun és a Flash gránátra – de elégedett a Stimmel és örül, hogy a nerfelt Heartbeat Sensor egyre népszerűtlenebb. Azt viszont még nem tudni, hogy az alkalmi játékosok elégedettek a Stimmel, mint a streamerek, vagy inkább maradnak a jól bevált Stun/Flash gránátnál.

Ti kipróbáltátok már az „új” Stimet?

Open-World, küldetések és változó időjárás? – Ez lehet a 2022-es CoD nagy dobása

https://leet.hu/akcioeso/

borítókép: marcy

×