A 2022-es év második Team of the Week csapatának érkezése előtt már zajlanak a találgatások, hogy ki kaphat helyet a TOTW 17-ben. Lássuk!

Újabb Team of the Week érkezése előtt állunk, viszont 2022-ben ez még csak a második lesz. Ismét zajlottak a találgatások, jóslások, hogy vajon kinek van a legnagyobb esélye bekerülni az elmúlt hét legjobbjainak csapatába.

Forrás: www.areajugones.sport.es

Ismét az 5 legesélyesebb In Form lap várományossal készültünk nektek: 2 név – speciális lapok szempontjából – már szinte állandó vendég az idei FIFA-ban, ami a különleges kártyákat illeti: Nkunku-ról, illetve Vinícius Jr.-ról van szó, előbbi 1 lőtt góllal és 2 gólpasszal várja az eredményt, utóbbi pedig 2 lőtt góllal magasodik ki a TOTW tagságra várakozók közül. A következő név a Porto csapatából Díaz, aki 1 góllal és 1 gólpasszal várhatja az eredményt. Ez a 3 játékos az, akiknek jól is jönne ki a Headliners szempontjából az, ha bekerülnének a TOTW 17-be. A másik 2 név 2-2 lőtt gólt jegyezhet az elmúlt hétre: Hernández a Milan-ból, valamint a Hoffenheim játékosa, Bebou. Lőtt gólok számának szempontjából egyébként nekik kettejüknek van a legtöbb esélyük az In Form lapra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Kíváncsian várjuk, hogy érkezhet-e sokadik verziójú Nkunku, vagy Vinícius Jr.. De már csak egyet kell hozzá aludni!

Szerintetek ki kaphat még TOTW lapot a hétre?

 

Kiemelt kép: www.rvpgmedia.com

 

Ezt olvastad már?

Ez brutális lenne! – Így nézne ki egy TOTY Objective Fekir lap

 

 

 

×