Csütörtök estétől élvezhetjük az újdonságokat.

A Call of Duty fejlesztői december 15-én adták ki a legutóbbi, nagyobbnak is hívható frissítést. Ekkor a Season 1 startját követő bugfixeket és némi fegyverváltozást eszközöltek a Raven és Sledgehammer munkatársai. Az adatbányászok ekkor találtak rá a fájlokban egy különös együttműködés nyomaira, ám egészen keddig kellett várni arra, hogy valóban megerősíthessék az információt.

Érkezik a Call of Duty x Attack on Titan kollaboráció!

A népszerű manga és anime utat tört magának a Warzone és Vanguard világába egy kellemes Bundle formájában. A Legendary „Survey Corps” Operator Skin mellett számíthatunk fegyver blueprintekre és a szokásos körítésre (emblem, sticker, charm) is. Várhatóan január 20-án érkezhet meg az in-game boltba, az ára szokásos 2400 CP lesz majd.

Új Operator és SMG

Isabella Rosario Dulnuan Reyes személyében új Operatorral is bővül a játék, ő az utolsó Task Force 006 ügynök, aki még a Season 1 végéig megérkezik a játékba. A Wild Rose névre hallgató Bundle segítségével szerezhetjük majd be.

Nem maradunk új fegyver nélkül sem, egy igazi „heavy” SMG-vel bővül majd a repertoár. A fegyver a nyers statisztikák alapján valahol a the Sten és az Owen Gun között helyezkedik el, 3-4 találattal elintézhetjük ellenfeleinket a megfelelő távolságokból, a .380 és .25 ACP tár attachmentekkel pedig a 2-3 találatos kill sem lesz feltétlenül álom. Két módon oldhatjuk majd fel: in-game kihívások teljesítésével vagy a Reserved Steel Bundle megvásárlásával.

A CharleINTEL információi alapján január 13-án, magyar idő szerint 6:00 órakor érkezik meg a Warzone frissítés és még aznap este, 18:00-kor el is startol a tényleges Mid Season kontent.

https://leet.hu/samsung/

×