A The Simpsons egyik része kiváló alapanyagot szolgáltatott a jelenlegi helyzet kifigurázására.

Ha kicsit itt otthon vagy a tech mémek világában, akkor biztos szembejött már NikTek csatornája. A YouTube fiók tulajdonosa gyakorlatilag minden nagyobb gaming vagy hardverekkel kapcsolatos nagyobb hírt vicces formába önt, így tett az Intel 11. generációs processzorainak megjelenésekor, de a FIFA 21 fejlesztésével kapcsolatos kétségeket sem hagyta ki a repertoárból.

Ezúttal a videókártyák vásárlását mutatta be!

 

Az apropó nem volt más, mint a pár napja bemutatott RTX 3090 Ti, mely még a legnagyobb Nvidia rajongók szerint is teljesen felesleges lépés volt, főleg a jelenlegi helyzetben. Ráadásul a RTX 4000 széria sincs már messze, így nem sokáig lesz majd a kategória királya a Nvidia új üdvöskéje. Az eredeti The Simpsons részben sem jártunk túl messze a tematikából, hiszen abban egy számítógép vásárlásáról szólt a jelenet.

Az elmúlt másfél évben nincs könnyű dolga azoknak, akik új vagy használt videókártyát szeretnének vásárolni, főleg nem a 3090 Ti árszegmensében. A piac sajnos még mindig nem tért magához és több tényező is hátráltatja a dolgokat még 2022 elején is. Nem igazán csillapodik sem a chiphiány, sem a járványhelyzet és egyre több kriptovaluta is utat tör magának az Ethereum mellett. Így nem azon sem meglepődnünk, ha kamionnyi videókártyát tulajdonítanak el, filmbe illő részletekkel.

Kocsi, ami a pénztárcát tankolja – Így hasít az autó, ami kriptovalutát keres a tulajnak

https://leet.hu/akcioeso/

×