Alig egy hónappal a megjelenés előtt teljes terjedelmében kiszivároghatott a Sony egyik legnagyobb exkluzív játéka.

Órási fejetlenség lehet most a Guerilla Games háza táján, az órákban ugyanis arról értesült a VGC, hogy az eredetileg február 18-án megjelenő Horizon: Forbidden West úgy, ahogy van, teljes terjedelmében kiszivárgott.

A portál szerint a leakről már hétfőn lehetett hallani, amikor képek kezdtek terjengeni a játék bemutatlan tartalmairól, később azonban már a VGC szerzői is megerősítették, hogy valóban közkézre került a játék korai PS4-es verziója. Ebből a buidből elvileg hiányzik néhány művészeti elem, de a teljes, megjelenésre szánt tartalom benne van, az elejétől a végéig hiánytalanul végigjátszható a történet. Hogy mindez miként történhetett, arról nincs információ, de nem elképzelhetetlen a The Last of Us-hoz hasonló belsős szivárogtatás sem.

A VGC szerint egyelőre még nem került fel semmilyen fájlmegosztós oldalra sem (az is kérdéses, hogy miként lehetne elindítani), de tekintve, hogy a megjelenésig alig egy hónapra vagyunk, teljesen elképzelhetetlen, hogy ez záros időn belül ne történne meg. Persze csak abban az esetben, ha valóban történt szivárgás.

Ez pedig azt is jelenti, hogy akik tervezik megvenni, vagy már elő is rendelték Aloy legújabb kalandját, különösen legyenek résen, ugyanis várhatóan óriási spoilerekbe futhatunk majd bele hamarosan.

Mr. Bean is bekerült a Cyberpunk 2077-be, aminél jobbat ma már tuti nem látsz

 

https://leet.hu/akcioeso/

×