A saját szabályaikat is megszegik a játékosok kárpótlásának érdekében.

Azt már régóta tudjuk a különböző Steam statisztikával foglalkozó oldalaknak hála, hogy a Battlefield 2042-vel gyakorlatilag napról-napra kevesebb játékos játszik a megjelenés óta. Hiába a decemberi megfeszített, heti rendszerességű fejlesztői munka a frissítésekkel, sajnos úgy tűnik, hogy ez sem volt elég a PC-s felhasználók egy jelentős hányadának. Sokakban felmerült a refund, azaz a játék árának visszatérítésének lehetősége, ám a legtöbb online bolt elég kemény feltételeket szab ehhez.

A Steamnél két követelménynek kell megfelelnünk alapesetben. Az egyik, hogy ne játszunk 2 óránál többet a játékkal, a másik pedig az, hogy a vásárlást követően 14 napig jelezzünk a visszatérítési igényünket.

Egyre több esetben szegi meg a szabályait a cég, hogy kárpótolja a csalódott Battlefield vevőket!

Thank you Steam for refunding me this masterpiece of a game with over 2h playtime and more than 14 days since purchase. from battlefield2042

Ahogy a Cyberpunk 2077 esetében a PlayStation is megenyhült, úgy jelen esetben a Valve is sokkal rugalmasabban áll a Refund kérelmekhez, ha a Battlefield 2042-ről van szó. A játék subredditjén egyre többen számolnak be arról, hogy jócskán 2 óra és 14 nap után is visszakapták a BF 2042 teljes árát. A konzolos felhasználók egyből megjelentek a kommentszekcióban, kivételesen szívesen lennének PC platformon, mert sem a Sony, sem a Microsoft nem hajlandó visszafizetni a Battlefieldért kicsengetett összeget.

Tök gáz, de már “halott játéknak” nevezik a BF2042-t egy Steam lista miatt

https://leet.hu/samsung/

×