A Riot Games  végre részletesen is felfedte Zeri képességeit és rengeteg érdekes interakcióban lehet részünk egy-egy League of Legends meccs során.

Zeri egy rendkívül mobilis marksman, aki néhány héten belül érkezik a League of Legends élő szervereire. Jelenleg a PBE-n van, így a képességeinek számai nem biztos, hogy véglegesek. Ennek ellenére feltételezhető, hogy a funkcionalitás a tesztelési időszak és a megjelenés alatt is megmarad.

Ám nézzük Zeri mivel fogja terrorizálni az Idézők Szurdokát.

Passzív – Élő akkumulátor

Zeri mozgási sebessége nő, amikor pajzsot kap. Ha megsebzi egy ellenfél pajzsát, elnyeli az energiáját, és pajzsot kap.

Q – Gyorstüzelés

Passzív: Zeri alaptámadása varázssebzést okoz, a varázserővel arányosan növekszik és képességként működik. Ha mozgás közben süti el a Gyorstüzelést, Zeri a Szikrazsákjában tárolja el az energiát. Ha teljesen feltöltődik, a következő alaptámadása lassítást és bónusz sebzést okoz.

Aktív: A Gyorstüzelés kilő 7 töltényt, amelyek fizikai sebzést okoznak az első eltalált ellenfélnek.
A Gyorstüzelés sebzése a varázserővel arányosan növekszik és támadásként működik, és az első töltény alkalmazza a találati hatásokat. A töltési ideje megegyezik Zeri alaptámadásáéval.

W – Ultrasokk lézer

Zeri kilő egy energialöketet, amely lassítja és megsebzi az első eltalált ellenfelet. Ha a löket egy falnak ütközik, egy nagy hatótávú lézert lő ki az ütközés pontjából.

E – Szikraroham

Zeri röviden előreugrik, és felerősíti a következő 3 Gyorstüzelését, amelyek így áthatolnak az ellenfeleken. Ha egy tereptárgynak ugrik, a szögtől függően átvetődik rajta vagy végigfut mellette. Ha támadással vagy varázslattal eltalálsz egy hőst, csökken a Szikraroham töltési ideje.

R – Villámcsapás

Zeri elektromosságot bocsát ki, amellyel megsebzi a közeli ellenfeleket, magát pedig egy rövid ideig túltölti. Amíg túl van töltve, Zeri sebzése, támadási sebessége és mozgási sebessége megnő. Az ellenséges hősök megsebzése újratölti a túltöltöttségi időtartamát, és egy újabb mozgásisebesség-jelzőt alkalmaz Zerire. Amíg túl van töltve, a Gyorstüzelés sebzése egy gyorsabb, hármas lövéssé alakul, amely láncvillámot indít az ellenfelek között.

Emellett felfedték Zeri első skinjét is, ami a Hervadt rózsa skincsaládot fogja gyarapítani.

Érdekes interakció

Mivel a játék Zeri Q passzívját képességként kezeli, így Kassadin sokkal gyorsabban megkapja az E képességét. Sőt még Maokai passzívját is képes stackelni.

 

Mit gondoltok Zeriről? Ugyan olyan OP lesz, mint a legtöbb hős megjelenéskor, vagy talán lehetséges, hogy nem lesz elég erős a kezdetekben?

Ne maradj le a 2022-es Lunar jutalmakról!

Skinek, küldetések, jutalmak – Indul a LoL Lunar Revel 2022 event

https://leet.hu/akcioeso/

×