Tegnap sikeresen nyilvánosságra hozták az idei TOTY-jelölt védőket és kapusokat, lássuk, kik is érkeztek?

A támadók és középpályások után megérkeztek azok a védők és kapusok, akik esélyesek lehetnek az idei TOTY csapatba kerülésre. A többiekhez hasonlóan, ezúttal is nagyon ütős azoknak a játékosoknak a listája, akik közül csak néhányuk fog sok millió Coin-t érő Team of the Year lapot kapni. Nos, lássuk, kik is azok, akikről beszélünk:

A kezdeti ijedelmekkel ellentétben, a jelölt védők között például nem szerepel Kimpembe (elég szélsőséges vélemények jönnének akkor), a 25 jelölt helyen viszont a topligák mindegyike képviselteti magát játékosaival, helyet kapott többek között Hakimi, Koundé, Trippier, a várt nagy olasz párosból mindketten, azaz Bonucci és Chiellini, Alexander-Arnold, Walker, Cancelo, Jordi Alba, Alphonso Davies, Rüdiger és Marquinhos is.

Forrás: www.sksportsaustria.at

A hálóőröknél szerényebb a lista, annál nagyobbak viszont a nevek: a La Liga-ból Oblak és Courtois, a Premier League-ből Mendy, Ederson és Martínez, a Ligue 1-ből Donnarumma, valamint a Serie A-ból Maignan. Érdekes módon, a Bundesliga egyetlen kapusa sem szerepel a jelöltek között, elképzelhető ismét Gulácsi Community lapja, vagy ugyanígy érdekes lehetne egy Community Sommer is.

Forrás: www.dazn.com

 

A szavazás ma délután 17:00-kor veszi kezdetét és egészen január 17-ig adhatjátok le voksaitokat az EA Sports honlapján.

Ti mit szóltok az érkezőkhöz?

 

Kiemelt kép: www.eurosport.de

 

Ezt olvastad már?

Így nézne ki Ribéry Hero és Icon lapja a FIFA 22-ben!

×