A Warzone játékosok még mindig kétségbeesetten várják a felszerelések néhány buffját, különösen, ha a füstgránátokról van szó.

Az elmúlt két évben a rajongóknak sikerült elérniük, hogy az OP fegyvereket nerfeljék, sőt, még a problémás Roze skint is megváltoztatták a közösség felháborodása miatt, mert túl nehéz volt észrevenni a sötét helyeken.

Ennek ellenére néhány változtatási igény még mindig a radar alatt maradt. Ezek közé tartozik a különböző taktikai felszerelések buffja, amelyeket a tűzharcokban való előnyszerzés érdekében választhatsz,

és sok rajongó szeretné, ha a füstgránátok is kapnának egy kis szeretetet.

A Warzone-rajongók, mint például ‘Equivalent_Minimum94’, újból felszólítottak a füstgránát buffjára, arra utalva, hogy a jelenlegi mérete a Calderán túl kicsi ahhoz, hogy hatékony legyen.

Buff the smoke grenade? from CODWarzone

A (füstöt) többjátékos módra tervezték, ahol jól működik. De a Calderán, akárcsak Verdanskban, a térkép egyszerűen túl nagy, és a füstgránátnak túl kicsi a hatásterülete” – mondták. „Ha megdupláznánk a hatósugarát, és 50%-kal hosszabb ideig tartana, az nagyon hasznos lenne a csapatok számára.”

Rengeteg játékos egyetértett a javaslattal, megjegyezve, hogy más battle royale-ok, mint például a PUBG, elengedhetetlenné tették a füstgránátokat, ha nyerni akarsz – hiszen tökéletes védelmet adott arra, hogy felszedd az elesett társad.

Egy példa, hogy a PUBG-ben milyen a füst.

Egy rajongó még egy füstgránátos killstreaket is javasolt. „Egy ilyen védekező/taktikai opció érdekes játékokat eredményezhetne, és segítene ellensúlyozni a rotációknál a kör szélén várakozó játékosokat” – tette hozzá az egyikük.

Más játékosok ezeket az ötleteket más felszerelések megváltoztatására irányuló felhívásokkal egészítették ki. „Minden nem kábító taktikai eszközt meg kell buffolniuk (a heartbeaten kívül nyilván), vagy csak a stunt kell csökkenteniük” – kommentálta az egyik játékos, azt állítva, hogy a stun „teljesen alárendeli” a többi gránátot.

Nyilvánvaló, hogy egyes játékosok képesek a felszerelésüket működésre bírni, de ha mindet hasonló szintre hoznánk, az növelné a változatosságot, és egy kicsit taktikusabbá tenné a Warzone-t.

Te szoktál mást is használni, mint a stun?

Ezzel a két Blackout mechanikával sokkal ütősebb lehetne a Warzone

 

 

https://leet.hu/akcioeso/

×