A Ready or Not már most népszerű a modderek körében, pedig játék csak most jelent meg Early Access-ben. Több tucat érdekes modot találni már a neten.

A Ready or Not taktikai lövölde nem is olyan rég, december 17-én jelent meg early access-ben. Természetesen a játék teljes kiadása még messze van, de ez nem akadályozta meg a moddereket abban, hogy máris kényük, kedvük szerint módosítsák a játékot.

Már nagyjából 150 modot készítettek a Ready or Nothoz.

 

A Nexus Mods oldalán található 150 mod gazdag vérfrissítést ad a játéknak, legyen az például a vicces vízipisztoly, vagy éppen komolyabb vizuális frissítések.

Az egyik mod például az ellenség viselkedését változtatja meg, nem reagálnak olyan gyorsan, és nem lőnek olyan pontosan, mint az alapjátékban. A szokásosnál azonban több van belőlük. Persze vannak vizuális kiegészítők is. Az egyik legnépszerűbb mod a Visual Rework, amely hangulatosabbá teszi a játék világítását.

Figyelemre méltó az Innacessible Weapons Unlocked is. Ahogy a neve is sugallja, a mod lehetővé teszi olyan fegyverek használatát, amelyek alapból nem áll rendelkezésre. Ez elsősorban az ellenfeleink által használt felszerelésre vonatkozik, mint az MPL, a P90, az AK102 és a BRN-180.

Úgy tűnik, hogy mindössze két héttel az EA megjelenése után a Ready or Not körül virágzó modélet indult meg. Az interneten közzétett modok száma várhatóan tovább nő majd, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a játék egyre népszerűbb.

Ezt láttad már?

15 éve mutatták be első iPhone-t, ami örökre megváltoztatta a telefonokat

 

https://leet.hu/akcioeso/

×