Bizonyára már mindenki várja a TOTY érkezését, a szavazás elindult, a játékosok adottak, addig mi eljátszottunk kicsit a gondolattal…

A TOTY érkezéséig már nincsen ok hátra, a szavazás elkezdődött, január 17-ig lehetőségetek van beleszólni a játék kimenetelének ezen szakaszába, hogy ki kapjon speciális Team of the Year kártyát a FIFA 22-ben.

Forrás: www.charlieintel.com

Egy nagyon érdekes lehetséges Objective-et és az abból szerezhető koncepciós TOTY lapot hoztunk el nektek, ami teljes egészében beilleszthető lehet a jelenlegi (francia OP játékosok) meta-ba. Sőt, kiválthatja akár a korábbi változatát, ami egy RTTK kártya, amit, ha valaki kiszedte, nagyon is jól járt, hiszen sokszor tört már borsot az ellenfelek orra alá. Ő nem más, mint

Nabil Fekir

Amennyiben a fent említett küldetés és lap érkezne, maximálisan kiválthatná ezt a kártyát, sőt, akár a végéig is el lehetne vele menetelni. Nos, nem ködösítünk tovább, mutatjuk, miről van szó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ez a lap abszolút megosztaná a társadalmat, hiszen sokan utálják a meta miatt azokat a szituációkat, amikor már a meccs betöltése előtt várható, hogy ez egy sima lose lesz, viszont, ha valaki megcsinálja, brutális játékossal bővülhet a csapata. Minden statisztikája alkalmas lehet arra, hogy egy tökéletes támadó középpályást kapjunk. Igazából most már minden azon múlik, hogy a készítők mekkora fantáziát látnak egy-egy ilyen jelenségben.

Ti mit szólnátok egy ilyen laphoz? 

 

Kiemelt kép: www.transfermarkt.at

 

Ezt olvastad már?

Megérkeztek a védők és a portások is – Indulhat a TOTY szavazás!

×