A várva várt Battlefield még a saját hibáit sem volt képes kijavítani.

Miután bejelentették, mindenki úgy várta a Battlefield 2042-t, mint a Battlefield 4 egy méltó utódját, főleg a BF 5 döcögős indulása után. Ám amikor a játék béta fázisba ért, sokan elkezdték húzogatni a szemöldöküket, hogy valami itt bizony nincs rendben. Szerencsére ez még távolt volt a játék megjelenésétől, így sokan úgy gondolták, hogy van esélye az EA/DICE-nak kijavítani a béta hibáit.

Sajnos ez nem következett be, és a játékosok jogosan vannak felháborodva.

Természetesen még a veteránok is felszólaltak, akik már végigjátszottak jó pár nehézkesen indult Battlefield játékot – köztünk én is. Hiszen nem újdonság, hogy egy Battlefield játék nehezen indul. Ám a fő probléma nem itt van. Hiszen a játék tele van olyan hibával/problémával, amit már az előző címekben javítottak.

A fentebb említett veterán és aktív Reddit felhasználó, ‘ANGRYlalocSOLDIE’ egy videóban összefoglalta ezeket a főbb hibákat.

All missing features and flaws pointed out by BF Veteran that is with this franchise for 20 years. (Short video) from battlefield2042

Persze a listán voltak olyanok is, amelyekről már mi is írtunk nektek, de bővebben kitért a játékteljesítmény problémáira is, főleg arra, hogy az előző generációs konzolok nem bírják a játékot, még a kevesebb játékossal sem.  Felhozta azt is, hogy rengeteg PC játékos csak azért vásárolt új gépet, hogy az új „COD-gyilkossal” játszhasson.

Ami még rosszabb, hogy a fejlesztők nem tanultak semmit az előző játékok hibáiból, sőt, még vissza is hoztak párat.

Emellett jelen pillanatban a Call of Duty is egy bughalmaz, szóval a játékosok már nem tudnak mit kezdeni a két fejlesztővel.

Melyik bug az, ami a legjobban zavar?

Ezt hogy gondolták? – Minek egyáltalán fal a Battlefield 2042-be?

https://leet.hu/akcioeso/borítókép: Ravic

×