A hétfői streamben több új információ is napvilágra került.

A Valorant fejlesztői a hétfő kora esti órákban egy livestreamet tartottak a napokon belül megérkező 4. Episode-dal kapcsolatban. A legfőbb változásokat már ismerhetjük, így az új ügynök képességeivel és a potenciális fegyverváltozásokkal sem tudtak már újat mutatni nekünk. Ha kicsit távolabbra tekintünk, akkor azonban több fontos információ is napvilágra került hétfőn:

kiderült mikor érkezik az erősen átalakított Yoru, de a pick rendszer átdolgozását is elhintették a Valorant fejlesztői!

A Riot Games pár hete felfedte már a Yoru változásokat. A Fakeout képessége hatalmas buffot kap, gyakorlatilag teljesen új formába öntik. Egy Yoru tükörképet lát majd az ellenfél, a most használt lábnyomok helyett. Ezenkívül a teleportálási képesség és az Ultimate képesség is változni fog kicsit. A fejlesztők ennek implementálására a 4.03-as frissítést jelölték ki, mely nagyjából február közepét takarhatja. 

Úgy tűnik az insta-lockra is talált megoldást a fejlesztőgárda a Cascade picking névre hallgató módszerrel. Ez a LOL-hoz hasonlóan fog működni, így 15-20 másodpercentként választhat majd ügynököt egy-egy játékos, szépen sorban. Ha valamiért épp nem ülnénk a gép előtt a folyamatnál, akkor hátrébb sorol minket majd a játék és később ismét válaszhatunk a megmaradt ügynökökből. Ennek pontos megjelenése egyelőre ismeretlen, az biztos, hogy nem ebben a szezonban (Act) érkezik.

https://leet.hu/akcioeso/

×