Sokak számára kérdés lehet, hogy a Rainbow Six Extraction rendelkezik-e  cross-play és cross-progression lehetőségekkel. Ezt vesézzük most ki.

A Rainbow Six Extraction január 20-án végre megjelenik, egyfajta taktikus horrort hozva a Siege világába. Sokan még nem tudták eldönteni, hogy be szeretnének-e szállni ebbe a különös PvE világba, és talán az is sokat számít, hogy a különböző platformok játékosai mennyire tolhatják együtt a címet. Mivel kifejezetten csapatjátékról van szó, ez nagyon fontos lehet azok számára, akik nem ugyanolyan platformon játszanak, mint a barátaik.

Minden, amit tudni lehet az Extracion cross-helyzetéről.

 

Lesz cross-play?

Igen, a Rainbow Six Extraction cross-platform játékot kínál minden platform számára. Legyen az Xbox konzol, PS4, PS5, Stadia vagy PC, akármelyikre veszed meg a játékot, tudsz együtt játszani a haveroddal.

További jó hír, hogy egyes források szerint közel lehet a PlayStation Discord integráció, ami sokat segít majd a kommunikációban.

Ki lehet kapcsolni a cross-playt?

Talán jó hír, hogy a cross-play lehetőséget ki lehet kapcsolni. Ha nem szeretnénk más platformokról becsatlakozott játékosokkal együtt játszani, akkor választhatod ezt a lehetőséget. Azonban ennek azt gondolom ezúttal nincs olyan nagy jelentősége, hiszen a játékben egyelőre PvE harcra lehet számítani. Mindenki egy oldalon áll, így nem lehet gond abból, hogy ki kontrolleres vagy billentyűs.

Úgy tűnik egyelőre, hogy csak konzolos opció nincs. Vagy bekapcsolva hagyod a cross-playt, vagy csak a saját platformod játékosaival játszhatsz.

Lesz-e cross-progression?

A cross-progression lényege, hogy ha a játékot inkább már egy másik platformon játszanád, mint korábban, akkor elölről kell-e mindent kezdeni? Nem. Mindent, amit elértél a játékban, szépen átviheted egy másik platformra, a teljes előrehaladással. Tehát nem lesz gond mondjuk PS5-ről PC-re váltani.

Az achievementek azonban nem maradnak meg. Ha Xboxról PlayStationre váltasz, azokat újra meg kell szerezni. Ha még nem láttad,

nézd meg azt is, hogy milyen gépigényre lesz szükséged a játékhoz.

Futni fog? – Megjelent a Rainbow Six Extraction gépigénye

 

https://leet.hu/akcioeso/

×