Franck Ribéry-t, a francia középpályást az európai top futball egyik meghatározó alakjaként tartják számon. Olyannyira, hogy akár Hero, vagy Icon lapot is érdemelhetne.

A francia középpályás, Franck Ribéry pályafutásának legmeghatározóbb éveit a német élvonalban, a Bayern München csapatában töltötte. Jelenleg az olasz másodosztályban szereplő Salernitna Calcio csapatának játékosa, amiből könnyen következtethetünk arra, hogy – nagy valószínűséggel – levezetni ment a Fiorentina-t követően Salerno városába. Ezzel arra célzunk, hogy egészen közelinek tűnhet akár a visszavonulásának bejelentése is.

Forrás: www.mouv.fr

Amennyiben erre kerül sor, az EA nem ülhet sokáig tétlenül, ugyanis – valószínűleg – sokan örülnének a francia gólvágó érkezésének, akár Hero, akár Icon lapként. Az Instagram-on is aktív DaveDesiigns, aki a különböző fantáziakártyák profi létrehozásával vált ismertté, megalkotta Franck Ribéry Hero, valamint Icon lapját. Mi most elhoztuk ezeket Nektek, bízva abban, hogy elindítja mindenki fantáziáját, hogy vajon hogy nézne ki a 2 lapváltozat. Nos, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ha jól megnézzük a 2 kártyát, mindkét esetben top lapról lehetne beszélni, hiszen a Hero verzió – igaz, kicsit szerényebb értékekkel jött, mint az Icon – a top 3 legdrágább lap egyike lehetne ezekkel a remek számokkal, az Icon kártya pedig brutális: kiváló sebesség, remek lövés, jó passzolás, valamint elképesztő labdakezelés. Bármelyik verzió is érkezne, nem lehetne egy rossz szavunk sem, viszont, mivel még aktív pályafutását tölti, így ezek a kártyák még váratnak magukra.

Ti mit szólnátok, ha bármelyik lap érkezne?

 

Kiemelt kép: www.goodfon.com

 

Ezt olvastad már?

FUT-Akták – 5 elképesztő rekord, ami hihetetlen, de igaz!

×